Ruimte om te doen en te denken

De coaching gesprekken met Else hebben mij letterlijk en figuurlijk lucht gegeven. Ruimte om weer te doen en te denken wat ik vind. Else's coaching is zowel warm en vriendelijk als van een hoge kwaliteit.
Contactgegevens bekend bij Else

Keuzes die ik nu kan maken

"Dat is van mij”. Door Else kwam deze zin er uit, terwijl ik vaker op de stoel heb gezeten tegenover een coach, psycholoog, arts etc. Zo simpel, zo belangrijk en zo bepalend voor de keuzes die ik elke dag maak. Keuzes die ik nu elke dag KAN maken....”dat is van mij!"
Noortje

Ruimte waarin alles gezegd kan worden

Else deed voor mij wat geen enkele andere therapeut ooit echt heeft gedaan, écht luisteren en mijn herstel op nummer 1 zetten. Met haar empathisch vermogen en warm hart creëerde Else voor mij een ruimte waarin alles gezegd kon worden en waar ik mij volledig veilig voelde in een tijd waar niets en niemand veilig leek. Samen met Else heb ik enorme sprongen vooruit gemaakt en ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten.
Sterre

 

De ogen geopend, ik kan weer verder

'Gaat het ooit nog goed komen?' Deze vraag is in ruim een jaar tijd erg vaak door mij gesteld. Else heeft mij erg geholpen door met de juiste vraagstelling mijn ogen te openen. De praktische manier van coachen heb ik als erg prettig ervaren. Ik denk nog regelmatig aan de tips en gesprekken van Else als ik even vast dreig te lopen. Even de bewustwording zorgt ervoor dat ik weer verder kan.
Mieke

Ontdekt waar ik sta in het leven

“Wandelen met Else” heeft mij op een aantal aspecten mijn ogen geopend. Else heeft mij laten zien wie ik werkelijk ben en vooral waar ik sta in het leven. Het was een heerlijke wandeling in een zeer mooi en rustig gebied. Dank je wel Else.
Contactgegevens bekend bij Else

Else houdt je een spiegel voor

'Else coacht op een prettige, rustige manier en is zeer betrokken. Ze beoordeelt niet op goed en fout, maar probeert een spiegel voor te houden zodat je zelf ontdekt hoe het anders kan. Haar manier om abstracte dingen te visualiseren werkte voor mij zeer verhelderend. Een succesfactor voor mij was dat Else zich opstelde als gelijkwaardige gesprekspartner, zonder belerend te zijn!'
Contactgegevens bekend bij Elseelse 3 500px