Individuele coaching gericht op de persoonlijke ontwikkeling.

Mijn vertrekpunt
Durf te veranderen, ook al doe je dat niet zomaar. Het kost tijd en vraagt om de wil om het te doen. Waar een wil is, is een weg. Zet gewoon de eerste stap. De beginstappen maakt u nooit alleen, die maak ik samen met u. Mijn vertrekpunt is: ‘Samen ruimte vinden voor uw eigen weg’. Waardoor u uiteindelijk zelf verder kunt gaan.

Wat kan ik als coach voor u doen?
Ik ben er niet om u dingen te leren en ik los evenmin de problemen voor u op. Door met mij in gesprek te gaan kunt u ontdekken hoe u verder kunt. De vragen die ik stel maken dat u zich kunt spiegelen. Ik vraag door, confronteer en verhelder. U zet zelf de stappen die nodig zijn. U leert om met lastige situaties om te gaan. Een coaching is altijd vrijwillig, maar nooit vrijblijvend. Het uitgangspunt is altijd uw eigen situatie van dit moment. De vraag is hoe u verder gaat.

Hoe verder?
Niet omdat u moet, maar omdat u het wilt. U neemt de verantwoordelijkheid zelf in handen. U heeft zo de tijd om eens anders tegen uw problemen aan te kijken. Ik fungeer als klankbord om zo samen de motivatie, passie en energie te (her)vinden.

Hoe werk ik?
In het eerste gesprek wordt de hulpvraag verwoord en door u zelf geformuleerd. Daarna wordt het doel vastgesteld. Wat wil ik bereiken? De hulpvraag komt niet alleen in de gesprekken aan de orde, u gaat er ook mee naar huis. Inzichten die u in de coaching ontdekt, gaat u thuis toepassen. De serie gesprekken wordt afgesloten met een evaluatiegesprek.

Voor wie

  • wil veranderen
  • veel stress ervaart
  • even dat zetje nodig heeft om weer verder te kunnen

 
Mijn rol
Nieuwsgierig en uitdagend, altijd vragend naar de onderliggende gedachten en beweegredenen.

Tarieven
Coaching is altijd op maat en persoonsafhankelijk. De coachsessies duren gemiddeld 1 tot 1½ uur per keer en worden bij voorkeur gegeven in mijn eigen praktijk.

Personal coaching: € 80,00 per uur

Genoemd tarief is inclusief b.t.w.

 

else wandelen

Wandelen met Else
Wandelen op de Kop van Schouwen in Zeeland, een bijzondere plek om te genieten van de natuur, tot rust te komen, de stilte te ervaren en nieuwe, frisse inspiratie op te doen. Else wandelt met u mee, deelt uw gevoelens en helpt u verder op pad. Klaar voor een wandeling met Else?

Meer informatie

 


 

else 8 500px