Geboren in Zeeland, in een klein dorp, vlakbij de kust. Een plek om ‘lekker uit te waaien en helemaal tot rust te komen’. De aantrekkingskracht van de zee is gebleven en speelt nog altijd een belangrijke rol in mijn leven. Ik ben graag in beweging, zowel fysiek als mentaal, afgewisseld met het opzoeken van de rust en stilte. De provincie Utrecht is de plek waar ik nu woon en werk. Ik heb gewerkt in een kinderhuis, een ziekenhuis en als leerkracht in het speciaal onderwijs. Kinderen zijn een voorbeeld voor mij. Ze zijn puur en staan nog dichtbij hun eigen natuur. Ik ben een mens van samen doen en leren van en met elkaar. De stap naar coaching en therapie voelt als een natuurlijk proces. Stilstaan is voor mij geen optie. Dat kan ook niet, want het leven zelf is altijd stromend, altijd onderweg. Het neemt steeds weer nieuwe vormen aan en is daardoor transformerend.

Analytisch Therapeut, Dieptepsycholoog en Professioneel Coach
De opleiding tot Professioneel Coach aan de Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel heb ik succesvol afgerond en ben sindsdien werkzaam als coach. Op het Jungiaans Instituut te Nijmegen ben ik afgestudeerd als Analytisch Therapeut en in 2017 behaalde ik mijn master (MSc) in Psychsocial Health Science. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het afnemen van het C.A.D.T.® persoonlijkheidsprofiel en het N.C.A.® organisatieprofiel. Deze instrumenten sluiten naadloos aan bij mijn visie vanuit de Dieptepsychologie.

 
Mijn visie
Elk mens kent zichzelf het beste. Echter door de drukte van alle dag vergeten we weleens wie we werkelijk zijn. We leven zonder ons af te vragen of dat wat we doen nog bij ons past. We werken te vaak op de automatische piloot. Daarnaast denken en beredeneren we juist veel en nemen dat aan voor waar. Het gevoel is dan ondergeschikt. Je luistert naar wat je hoofd zegt. Hierdoor raken hart en hoofd van elkaar verwijderd. Pas als onbewust, bewust wordt, werken hoofd en hart samen en zijn we in staat optimaal te leven. Als je zelf verandert, verandert je omgeving ook. Dat begint altijd bij jezelf, van binnen. Dat is mijn visie.

‘Pas als onbewust bewust wordt, werken hoofd en hart samen’

Elk mens…
mag zijn wie hij is.
heeft de behoefte volledig zichzelf te kunnen zijn
is op zoek naar zijn ‘betere’ zelf
heeft een kracht of energie in zich, om datgene te doen wat voor hem bedoeld is

Mijn missie
Dat wat de mens beweegt is voor mij de kern waar het allemaal om draait. Welke beweegredenen heeft u? Bewust worden van wie u bent, maakt dat u meer inzicht in uzelf krijgt. Met dit inzicht kunt u uw eigen kracht beter benutten. Daardoor bent u in staat het beste uit uzelf te halen. Er zijn echter momenten in het leven, dat het niet lukt om dit inzicht te ontdekken. In de gesprekken met mij ontvangt u de ruimte om uw eigen weg te vinden. Dat is mijn missie.

‘Ruimte om uw eigen weg te vinden’

U ontdekt wie u bent en waar uw kracht ligt
U bent zich bewust van alles wat u doet
U neemt verantwoordelijkheid voor de keuzes die u maakt


else 1 500px