T 06 23 81 76 17  |  else@elsevangeffen.nl

  • Analytisch Therapeut 1
    Analytische Therapie is er voor iedereen
               die de zoektocht in zichzelf wil maken
Therapie betekent eigenlijk zoiets als “erbij zijn”. Een Analytisch Therapeut is er om je zicht te laten krijgen op jezelf, op datgene dat in je aanwezig is. Je ontdekt dat er delen ondergeschoven zijn, verstopt misschien, omdat het te heftig was om naar te kijken. Je gaat ontdekken dat wat er op je af komt, de zogenaamde buitenwereld, direct te maken heeft met dat wat er binnen in je speelt. Zo kun je de betekenis gaan ontdekken van je eigen leven. Een kant-en-klare oplossing is er niet. Als je met Else in gesprek gaat, wordt het een ontdekkingstocht en Else is daar als Analytisch Therapeut volledig bij.

Hoe werk het?

Else maakt gebruik van verschillende psychotherapeutische technieken. Inzicht krijgen in je persoonlijke thema’s is daarbij het uitgangspunt. Daarnaast zet Else ook cognitieve en gedragsmatige technieken in. De werkvormen zijn: gesprekstherapie, actieve imaginaties en droomanalyse. Ook creatieve uitingsvormen zoals: schrijven, tekenen en andere beeldende uitingsvormen worden ingezet, afhankelijk van wat er het beste bij je past.

Voor wie?

Analytische Therapie is er voor iedereen die de zoektocht in zichzelf wil maken, de eigen beweegredenen dieper wil onderzoeken en daarin een slag wil maken richting de toekomst.

De rol van Else

Uitnodigend zijn en een veilige setting bieden om samen te (onder)zoeken naar de beleving van jouw binnenwereld.

C.A.D.T.® | Competence Analysis Development Tool

Else maakt als Analytisch Therapeut gebruik van C.A.D.T.® | Competence Analysis Development Tool. C.A.D.T.® Coaching is een bewezen en beproefd diagnostisch instrument dat het persoonlijkheidsprofiel van iemand beschrijft.

Tarieven

Therapie is altijd op maat en persoonsafhankelijk. De sessies duren gemiddeld 1 tot 1½ uur per keer en worden gegeven in eigen praktijk. De therapie vindt wekelijks of twee wekelijks plaats. De duur van de therapie kan variëren van enkele weken tot enkele jaren.

Analytische Therapie: € 80,00 per uur.

Informeer bij jouw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon naar de mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding van deze therapie. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden.