T 06 23 81 76 17  |  else@elsevangeffen.nl

  • Professioneel Coach 1
    De juiste persoon op de juiste plek, dat is
            essentieel voor een goed werkende organisatie
Als Professioneel Coach richt Else zich met individuele coaching op bedrijven, organisaties en het onderwijs. De coaching voor het bedrijfsleven is gericht op de persoonlijke ontwikkeling in de werksituatie van managers, bestuurders, ondernemers en medewerkers. Voor het onderwijs is coaching gericht op directie, leerkrachten en assistenten in het primair onderwijs en speciaal primair onderwijs. Daarnaast geeft Else ook Personal Coaching.

Uitgangspunten

  • De juiste persoon op de juiste plek, dat is essentieel voor een goed werkende organisatie
  • Evenwicht in passie, professionaliteit en plezier

Doel

  • Groei in persoonlijke ontwikkeling
  • Bewust zijn van je eigen verantwoordelijkheid
  • Het maken van keuzes en het (her)kennen van je eigen mogelijkheden

De rol van Else

Samen met jou kijken naar wat je drijft, hoe en van waaruit je de dingen doet en welk effect dit heeft op jezelf en je werkomgeving. Belangrijk is dat ‘denken, voelen en doen’ samenkomen. Je gaat met andere ogen en inzichten naar de organisatie kijken.

Personal Coaching

Individuele coaching gericht op de persoonlijke ontwikkeling.

Uitgangspunten

Durf te veranderen, ook al doe je dat niet zomaar. Het kost tijd en vraagt om de wil om het te doen. Waar een wil is, is een weg. Zet gewoon de eerste stap. De beginstappen maak je nooit alleen. Die maakt Else samen met jou. Het uitgangspunt is: ‘Samen ruimte vinden voor je eigen weg’. Waardoor je uiteindelijk zelf verder kunt gaan.

De rol van Else

Als Personal Coach is Else er niet om je dingen te leren en de problemen voor je op te lossen. Door met Else in gesprek te gaan ontdek je hoe je verder kunt. De vragen die Else stelt maken dat je je kunt spiegelen. Else vraagt door, confronteert en verheldert. Je zet zelf de stappen die nodig zijn. Je leert met lastige situaties om te gaan. Personal Coaching is altijd vrijwillig, maar nooit vrijblijvend. Het uitgangspunt is altijd: je eigen situatie van dit moment. De vraag is hoe je verder gaat.

Hoe verder?

Niet omdat je moet, maar omdat je het wilt. Je neemt de verantwoordelijkheid zelf in handen. Je geeft jezelf de tijd om eens anders tegen jouw problemen aan te kijken. Else fungeert als klankbord om zo samen jouw motivatie, passie en energie te (her)vinden.

C.A.D.T.® | Competence Analysis Development Tool

Else maakt als Analytisch Therapeut gebruik van C.A.D.T.® | Competence Analysis Development Tool. C.A.D.T.® Coaching is een bewezen en beproefd diagnostisch instrument dat het persoonlijkheidsprofiel van iemand beschrijft.

Tarieven

Coaching is altijd op maat en persoonsafhankelijk. De coachsessies duren gemiddeld 1 tot 1½ uur per sessie en worden gegeven op locatie of in de praktijk in Nieuwegein. Het coachingstraject wordt vastgesteld in overeenstemming met werkgever, coach en coachee.

Coaching bij bedrijven en organisaties: € 120,00 per sessie.