T 06 23 81 76 17  |  else@elsevangeffen.nl

  • Wandelen met Else 1
    Als hoofd en hart samenkomen,
               ben je bewust van wat je doet
Als hoofd en hart samenkomen, ben je bewust van wat je doet. Maar al te vaak doen we de dingen op de automatische piloot en reageren we vanuit een bepaald patroon. Deze conditionering is maar moeilijk te doorbreken. De kans bestaat dat we op enig moment niet meer in staat zijn om te creëren en vastlopen in zaken en/of gedachten.

Als je het gevoel hebt dat je er niet uitkomt, geen antwoord krijgt op een vraag, of in een situatie beland bent, waarvan je niet weet hoe er mee om te gaan, dan is Wandelen met Else iets voor jou. Door te wandelen is de eerste stap al gezet. Je geeft zelf stap voor stap woorden aan wat er speelt. Door letterlijk te bewegen, komt er weer ruimte om je eigen weg te vinden. Door nieuwe woorden en veranderend inzicht, krijg je weer lucht en nieuwe grond onder de voeten.

De rol van Else

Else loopt een eindje op je pad mee. Voor we op stap gaan, nodig ik je uit om te verwoorden waar je aan het einde van de dag antwoord op wilt hebben. Tijdens de wandeling gaan we in gesprek. Voor mij is niets vanzelfsprekend en ik stel daarom vragen die niet vaak gesteld worden. Verrassend, confronterend, verhelderend, in elk geval anders dan je gewend bent. Soms geef ik stilte, omdat de stilte ook spreekt. Aan het eind van de wandeling kijken we terug op de dag. Wat neem je mee en wat laat je achter?

Waar?

Wandelen met Else kan overal. Er zijn twee regio’s waar Else zich thuis voelt en de weg weet om samen met jou op pad te gaan. Dichtbij huis is dat het schitterende Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Iets verderop – en ook prachtig om te wandelen – ligt de Kop van Schouwen in Zeeland, waar Else haar roots liggen. Waar dan ook? Else neemt je mee door de bossen, de heuvels, de duinen en/of het strand. Naar ongerepte plekken waar (bijna) altijd de wind waait.

Wanneer?

Het hele jaar door. We maken een afspraak die ons het beste uitkomt. Bij extreem slecht weer kan annulering gewenst zijn, maar altijd in overleg en met instemming van beiden.

Hoe?

Bel of mail mij gerust. Ik maak graag met je kennis en je wordt vrijblijvend geïnformeerd. Koffie/thee vooraf en een lunch worden verzorgd, tenzij anders afgesproken. Basisconditie is een voorwaarde, gemakkelijke kleding en schoenen zijn aanbevolen.

Tarieven

Prijs op aanvraag